lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tercera semana



Perjantain menun pääruokana oli naudan entrecote. Ylhäällä vasemmalla on kasviksia ja oikealla talon perunoita. Kuvasta puuttuu vielä pihvin päälle tuleva sormisuola.



Jälkiruokana toimi glögi- juustokakku. (Kyseessä uusi kakku, ei se jonka tein ensimmäisellä viikolla.)



Keitimme päivällä Gastonin kanssa kalojen päistä ja ruodoista kalalientä. Liemen tarvitsi keittyä vain parisen tuntia.



Aleksi valmisti päivällä mansikkakastiketta, jota käytämme raintolan à la carte listan jälkiruokiin




Aleksi kerkesi myös savustamaan lohta.


Lohicarpaccio


Hanhenmaksaa, alla liekitettyä ananasta.




Saimme tehdä päivälliseksi itsellemme vartaita. Lisukkeina vihreä salaattia ja pippurikastiketta.




Kuvassa suolaliemessä maustuneita meriahven fileitä.




Lauantain alkupalana tarjosimme patongille tulevaa kananmaksapateeta ja päälle liraus punaviinikastiketta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti